torsdag 9 februari 2012

Kläder av bärbar art

I tisdags var vi på WOW-museumet här i Nelson (World Of Wearable art). Hela museumet var fyllt med konstverk som gick att ha på sig, en del fulare än de andra. En del av konstverken var riktigt fina och det hade varit nice att ha dem på sig på en maskerad. Man fick tyvärr inte ta kort men det är bara att googla så får man en ganska bra idé om vad det är.

Inne i samma byggnad fanns även en utställning med bilar som en lokal miljardär samlat på sig. Det är han som har bekostat hela byggnaden och hyr ut den ena delen till WOW och ställer ut sina privata bilar i andra delen. Det fanns allt möjligt och eftersom jag inte kan ett skit om bilar så är det svårt att beskriva alla som fanns men det fanns jaguarer, gamla amerikanare och massa såna där höga gamla bilar som jag inte vet vad de heter. 120 bilar hade han samlat på sig men för tillfället ställer han bara ut ca 30-40. Bland alla fina bilar fanns det även ett exemplar av en rostig gammal goding.




2 kommentarer:

  1. Heja Tove!
    Härliga bilder, ha en go tur!
    Mamsen.

    SvaraRadera
  2. Hej! Du tycks ju leva i en ständig semester. Det är nog inte många turister,som får uppleva det ni gör.Trots detta härliga liv tänker du kanske åka hem och jobba i sommar,hörde jag.Vi tycker naturligtvis att det är roligt, om du kommer men du kanske ångrar dig när Alexander kommer ner.Enjoy life! Kram farmor

    SvaraRadera