måndag 5 mars 2012

Grotterier

Senaste veckorna har bjudit på en hel del regn och moln, men i söndags tittade solen fram. Då tog vi tillfället i akt och traskade bort med floden och slungade oss i lianerna. Vattnet var extremt mycket kallare den här gången än förra gången vi var där, då kände man verkligen att hösten är på gång.

Måndagens skolaktivitet var att åka iväg till en häftig kalkstensgrotta. Det var som ett helt litet palats 10 meter under jorden men tyvärr har jag en lite för dålig kamera för att få med det häftiga på bild. Det var stalagmiter och stalagtiter och man fick inte röra någonting för oljan i händerna förstör det fina så det tillslut vittrar sönder. Vi blev påpälsade med hjälmar om taket skulle ramla in. I grottan fanns det även ben från världens största, men utdöda, fågel Moa så vi körde en liten barbeque där.

Imorgon ska vi, återigen, gå upp för ett jävla berg. Det ska bli svettigt. Säkert lite fin utsikt också. Men mest svettigt. Resten av veckan bjuder på forsränning, besök i pancake rocks och Wild Food festival.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar