tisdag 10 april 2012

Efter regn kommer solsken

Idag regnar det. Igår var det sol. Hoppas att det inte håller i sig nu när Martin kommer, då vill vi ju att Nya Zeeland ska visa sig på sin bästa sida!

Vi har spenderat större tiden av dagarna här i Christchurch med att söka jobb, utbildningar och boende. Vi kom på att det första blev lite för dyrt om nu Alexander inte skulle få något jobb så vi fick napp på en stuga som vi tackade ja till istället. Billigare och närmre min praktik. Mycket vuxet beslut.

Utom det har vi hunnit gå på museum, sola i höstsolen, äta lunch i en fin park och gå. Gå gå och gå. Idag ska vi gå runt och utforska den botaniska trädgården som vi åt lunch i igår. Vi gick bara till början av den då, och det visade sig ju vara lite dumt eftersom det är trevligare att gå runt i sol än i regn. Men nu jävlar ska vi utforska den om det så är det sista vi gör. Tur iallafall att jag har packat en regnjacka. Som visserligen läcker. Men ändå. Under tiden, lite bilder. Som vanligt.




2 kommentarer:

  1. Hej! Jag tycker det ser fint ut i Christchurch, fasaderna på butikerna ser ut att vara inspirerade av wild west, sent 1800 tal. Bra att ni hittade ett lite billigare boende.
    kram
    mamman

    SvaraRadera
  2. Det var inne på museumet, där hade de byggt upp en hel gata så som det såg ut förr i tiden i Christchurch. Kram Tovan

    SvaraRadera