fredag 13 april 2012

Queenie beenie

Igårkväll anlände vi till Queenstown, the adventure capital of the world, efter en nio timmar lång bussresa. Första äventyrsaktiviteten för Martin är avklarad efter att han idag hoppat ner från ett plan och anslutit sig till klubben. På hoppfältet hände det mycket; bland annat hoppade en kille sitt 100e hopp vilket innebär att man hoppar i underkläderna. Det var även ett frieri och hon sa JA som tur var. Awkward moment annars. Jag och Alexander agerade kameramän nere på marken. 

Imorgon blir det Luge, som små gokarts fast utan motor som man kör på en bana nerför ett berg. Ska bli sjukt kul! Tänkte även spana in stadens isbar ikväll. 

På hostelet vi bor på får man gratis soppa varje kväll, samt att det finns en spa-pool. Vissterligen är den oftast upptagen men det är bara att ihärdigt vänta ut. Alla måste kissa så småningom... Och nu, lite bilder.

Stannade för lunch vid lake Tekapo på vägen ner, en väldigt isblå sjö! 


Såhär vackert är det i Queenstown!


3 kommentarer:

  1. åhhh fy f...n vad vackert!!!! Åka lådbil nerför ett berg? Låter inte det lite farligt! Vad härligt ni har det, kram mamma.

    SvaraRadera
  2. Jo, jo. Alla måste kissa någon gång, men var? Sen hoppar Tove i....

    SvaraRadera
  3. Det var skitkul! Första åket var lite läskigt men sen vande man sig och gäsa på! Haha det är sant, men någon gång behöver väl alla en paus?/Tove

    SvaraRadera