tisdag 29 maj 2012

Mysig ledig dag

Idag åkte jag och Freja på en liten mini road trip. Vi började inne i Visby med att käka thaimat och gå i olika second hand-butiker och jag fyndade världens fulaste jeans med hög midja för 40 spänn. De har jag nu gjort om till ett par alldeles förträffliga shorts. Sedan åkte vi över till östra sidan och fikade efterrätt och tog en annan väg tillbaka. På vägen stannade vi för att ta kort på hästar, kor, får, grisar... Ja typ alla djur man kan tänka sig. En gammal kyrkoruin besöktes, och även världens tråkigaste minnessten. Som tur var fanns det fina hundkex att leka i. Vi delar tydligen en dröm om att gallopera runt i höga hundkex med en långklänning fladdrandes i vinden. Det får helt enkelt bli nästa gång!

Dagen avslutades med att Kerstin och Freja kom förbi på kvällen. Kerstin bjöd på sin farmors hemmagjorda saffranspannkaka med salmbärssylt, det var väldigt gott och trevligt.





2 kommentarer:

  1. ...oj, vilken näääsa..och du, vad ÄR salmbär? Har aldrig hört talas om,är det gott?

    Mammsen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Salmbär är ett gotländskt bär. Det är typ en blandning mellan björnbär, hallon och blåhallon. God sylt iallafall, jag har inte smakat på själva bäret.

      Radera