söndag 29 januari 2012

Långhelg

Denna helgen har det varit långhelg eftersom det idag är Nelson Anniversary Day. Detta har firats med att i lördags tog 22 från klassen och åkte ut med en stor segelkatamaran. Vi seglade lite innanför en lång sandpir och åkte runt i hamnen och tittade på båtar. Sedan la vi oss innanför en liten ö för att få lä och spenderade dagen där med att sola, bada, grilla, paddla kajak och ha det gött. Det var alldeles för blåsigt och för mycket sjögång för att segla någon längre tur tyvärr men vi gick iallafall ut i en halvtimme. Många av oss satt i fram när  båten hoppade och gungade fram. Det skvätte hur mycket vatten som helst och om man hade något som var torrt överhuvudtaget så hade man inte varit ute. Det var en rolig tur men man förstår varför vi inte kunde segla längre. 

Igår kväll gick vi och såg The girl with the dragon tattoo och den var bra. Lite skumt var att de svenska reportrarna i början pratade engelska med extrem svensk brytning. Det gjorde så att svenskar verkar lite smått bakom flötet så jag förstod inte poängen med att de skulle prata så dåligt. Idag är det fint väder men jag ska spendera dagen inne iallafall för jag måste söka lite LiA-platser så jag har någonstans att vara i sommar.


1 kommentar:

  1. Hej, häääärligt ser det ut hos er. Hoppas på flyt med lian också. Här är det 13 grader kallt, burrrr. Var rädd om dig, kram hemifrån!

    SvaraRadera