lördag 24 december 2011

Go gibbon!

För ett par dagar sedan begav vi oss ut i jungeln på äventyr. Vi åkte på en utflykt som kallas Flight of the Gibbon, och det var så sjukt kul. Vi klättrade upp i träden och fick på oss selar och hjälmar. Sedan spändes vi fast i den första ziplinen och åkte iväg. Som högst tror jag vi var vid 75 meters höjd. 

Det var en utflykt på två dagar och första halvan av dag ett spenderade vi i trädtopparna. Det var 24 olika stationer och det tog 3 timmar. När vi kom ner till fast mark var det dags för lunch och sen väntades safari. Vi fick köra en privat golfbil runt i det stora zoo't i två timmar och kolla på alla djur. Bland annat höll jag i värlens sötaste apbebis, men det kommer bilder på det en annan dag. På kvällen var det tigershow, nattsafari och middag. Dag två spenderades genom att gå en hinderbana ca 15 m upp i luften som bland annat innebar att gå på lina och svinga sig i lianer. 





3 kommentarer:

  1. Ojjjjj
    ....häftigt, vilka dagar...
    mamma

    SvaraRadera
  2. låter superhärligt!! nåt att testa nästa gång i Thailand. må så gott!

    SvaraRadera
  3. Ja det var riktigt häftigt! Det borde du verkligen testa Camilla. I Chiang Mai finns det en som har 39 (!) stationer istället för som här, 24. Den längsta banban där är 1,2 km lång till skillnad från den längsta här: 300 m. Jag måste åka till Thailand igen för att åka dit!

    SvaraRadera