söndag 18 december 2011

What to do

Jag tänkte göra en liten kort resumé av allt vi har gjort hittills, och det är sjukt svårt att komma ihåg trots att det bara gått 4 dagar.

Dag 1: Anlände till Bangkok vid 7 på morgonen och fick vara vakna 2 dygn i streck. Shoppade på det stora köpcentret MBK och åt glass. Checkade även in på ett bra hotell med pool, frukost och balkong och på kvällen gick vi på Siam Ocean World
Dag 2: Åkte till ett tempel som har en Big Buddha i guld och åkte på en Dinner Cruise som var till en stor besvikelse. Maten var inte alls god, men vi fick iallafall se lite av Bangkok från floden! Sen gick vi ut på Kaosang Road och sov vår andra natt på det fina hotellet.
Dag 3: Bytte hotell till rummet med den trasiga toaletten och gick och fick en mildare version av Thaimassage. På kvällen gick vi på en munkceremoni i ett tempel som ligger nära hotellet. Sov ingenting på natten pga. toalett.
Dag 4: Bytte till ett annat rum på samma hotell. Åkte till Erawan national park och badade i vattenfallen och åkte till Tigertemplet. Vi fick klappa både stora och små tigrar och bilderna till det kommer.
Dag 5 (idag): Åker till ett lyxhotell som heter Banyan Tree och ska leva livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar